CVD Training en Participatie is er voor jou!

Onze afdeling Training en Participatie is tijdens de coronacrisis gestart met CVD Thuis; een online aanbod. Vanaf september starten ook de trainingen op locatie weer. Benieuwd waar je aan deel kan nemen?

Online
CVD Thuis geeft verschillende tips over de onderwerpen (t)Huis op orde, Thuis fit, Thuis in geld, Thuis leren, Samen thuis en Thuis in je uppie. Het is ook mogelijk om dagelijks deel te nemen aan Koffie Zoom. Een online koffiemoment samen met andere CVD cliënten en een trainer van de afdeling Training en Participatie. Eerst gezellig een praatje en daarna wordt er dieper in gegaan op het onderwerp van die dag. Variërend in muziek, recepten, gezondheid, kunst of rap. Meld je gerust eens aan.

Trainingen op locatie
De trainingen van Training en Participatie zijn gericht op sociale dagbesteding en het ontwikkelen van jezelf en jouw talent. Het aanbod loopt uiteen van bowlen tot computercursus en van kooktraining tot een training om te ontdekken wie je zelf bent. Bekijk het aanbod van de maand september. Heb je interesse? Neem dan contact op met de trainers van Training en Participatie of bel (010) 440 10 08.
Bij de trainingen hanteert het CVD de richtlijnen van het RIVM.