CVD ontvangt certificaat voor hercertificering Kwaliteitslabel Sociaal Werk

Eerder dit jaar behaalde het Centrum Voor Dienstverlening opnieuw succesvol het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. Afgelopen week overhandigde Lex Staal, directeur Sociaal Werk Nederland, persoonlijk het certificaat aan Inez Basten, directeur bestuurder van het  CVD. Het CVD is een van de pioniers die na twee jaar als eerste gehercertificeerd is.

Toetsing
Vakmanschap is bij het CVD sterk verankerd in de organisatie, zo blijkt uit het toetsingsrapport. Iedere medewerker heeft de 10 competenties op creditcard-formaat en de kernwaarden staan op de koffiebekertjes. De organisatie voldoet aan alle eisen van het Kwaliteitslabel Sociaal Werk op een natuurlijke wijze, en de eisen rondom vakmanschap zijn verankerd in de methode ‘krachtwerk’.

Trots
Sociaal Werk Nederland directeur Lex Staal: ’ik ben er trots op dat jullie opnieuw voor dit label hebben gekozen en ik ben blij dat dit certificaat mag overhandigen. Daar is een intensief proces aan vooraf gegaan. Jullie hebben getuige het toetsingsrapport waargemaakt dat jullie het label verdienen.’

Inez Basten is trots op deze hercertificering en op de medewerkers van het CVD die het Kwaliteitslabel Sociaal Werk uitdragen in hun werk.