CVD Makes My Day weer groot succes

Elk jaar weer zetten ruim vijftig vrijwilligers zich belangeloos in om honderdvijftig cliënten uit de maatschappelijke opvang in de watten te leggen. Kappers, schoonheidsspecialistes, masseurs, stylistes en veel andere vrijwilligers waren ook deze keer de hele dag in touw om onze cliënten te verwennen. Ze werden in een leuke “vintage” outfit gestoken of kregen een complete make-over.

Naast verschillende verzorgingsbehandelingen konden cliënten ook aanschuiven voor een handmassage en genieten van een hapje en een drankje uit de speciale alcoholvrije cocktailbar. Tot slot kregen ze een kleine attentie en een mooie foto als herinnering aan de dag. Vanwege ons 45-jarig bestaan draaide er dit keer een Rad van Fortuin. Hier waren – door het Kruidvat, Louis Sales Promotion, Douwe Egberts, Omega en de Sligro – gesponsorde producten te winnen.

De organisatie van CVD Makes My Day werd mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vrijwilligers geworven via Vrijwilligerswerk Rotterdam, waaronder vakmensen als kappers en schoonheidsspecialisten en leerlingen uiterlijke verzorging.
Alle vrijwilligers: bedankt!