CVD de Hille opent haar deuren

Geïnteresseerden hadden afgelopen dinsdag de mogelijkheid om op een ontspannen manier kennis te maken met de opvang tijdens een rondleiding met een hapje en een drankje. Zo’n tweehonderd mensen liepen over de rode loper het pand in. Daar werden ze ontvangen door cliënten van de dagopvang die actief waren betrokken en hard hebben meegeholpen met ijsjes scheppen, suikerspinnen draaien en hapjes bereiden. Er waren live optredens van een cliënt die Nederlandstalig zong en een DJ. Bezoekers kregen na afloop een goodiebag van het CVD naar huis.

Teamleider Jinze Wagenaar en facilitair medewerker Rio van Santen zijn in het zonnetje gezet vanwege al hun inspanningen rondom de verbouwing van het pension. De oude activiteitenzolder is omgebouwd tot pensionkamers, de historische kapel heeft plaats gemaakt voor een woonkamer met keuken en er is een nieuwe ruimte voor de verpleegkundige gerealiseerd.

Jinze: ‘Het was een groot feest! De opkomst was hoog en onze cliënten hebben zich enorm ingezet om de dag tot een succes te maken. Mooi om aan zo veel mensen te kunnen laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat.’

Lees hier (Woon)voorzieningen om trots op te zijn.

Foto’s: Maurice Schot