Aanbod mantelzorgondersteuning

De Mantelzorg Schijf van Vijf is een instrument dat inzicht geeft in de verschillende behoeften van mantelzorgers en de diverse ondersteuningsmogelijkheden die daarbij aansluiten. Het is ook de leidraad voor het gesprek (of gesprekken) met de mantelzorger over zijn situatie en de behoefte aan ondersteuning.

Filter op gebied

Filter op onderwerp

Bezoek de website

A&G Thuiszorgbureau

Als u door ziekte, ouderdom of handicap het huishoudelijke werk niet langer zelf kunt doen, dan levert A&G Thuiszorgbureau zorg aan huis, op maat.

Bezoek de website

Aafje, revalidatiehotel bij het Maasstad ziekenhuis

Het zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning.

Bezoek de website

Aafje, revalidatiehotel bij het Sint Franciscus

Het zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning, revalidatie en/of herstel.

Bezoek de website

Agora

Agora stimuleert een palliatieve benadering in zorg en welzijn door te verbinden, signaleren, agenderen en communiceren. Agora neemt hierbij patiënt en naaste als vertrekpunt.

Bezoek de website

Alzheimer Café Centrum Rotterdam

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke derde dinsdag van de maand, 19.00 – 21.30 uur.

Bezoek de website

Alzheimer Café Lelie Zorggroep

Lelie heeft tien verpleeg- en verzorgingshuizen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Op sommige locaties worden regelmatig Alzheimer Cafés gehouden.

Bezoek de website

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland geeft voorlichting over dementie, biedt ondersteuning en komt op voor betere zorg voor mensen met dementie.

Bezoek de website

Alzheimer Nederland lotgenoten forum

Op dit forum wisselen mensen die met dementie te maken hebben, tips, ervaringen en vragen uit.

Bezoek de website

Alzheimer NL

De Afdeling Rotterdam e.o. organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving.

Bezoek de website

AlzheimerTelefoon

De AlzheimerTelefoon biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op.

© 2014-2018 Centrum Voor Dienstverlening