Aanbod mantelzorgondersteuning

De Mantelzorg Schijf van Vijf is een instrument dat inzicht geeft in de verschillende behoeften van mantelzorgers en de diverse ondersteuningsmogelijkheden die daarbij aansluiten. Het is ook de leidraad voor het gesprek (of gesprekken) met de mantelzorger over zijn situatie en de behoefte aan ondersteuning.

Filter op gebied

Filter op onderwerp

Bezoek de website

A&G thuiszorgbureau

Deze thuiszorgorganisatie biedt verschillende vormen van ondersteuning. Het huishouden, persoonlijke verzorging en ook dagactiviteiten. We hebben nederlands en spaanstalige verpleegkundigen en verzorgers.

Bezoek de website

Aafje mantelzorgondersteuning

Bent u op zoek naar informatie, voorlichting, begeleiding en ondersteuning in uw rol als mantelzorger of wilt u graag meer betekenen voor uw naaste? Dan kunt u terecht bij de participatie coördinator Mantelzorg van Aafje

Bezoek de website

Aafje, Zorghotel Maasstad Ziekenhuis

Het zorghotel locatie Maasstad ziekenhuis is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning. Zij kunnen voor korte of langere tijd logeren.

Bezoek de website

Aafje, Zorghotel Sint Franciscus

In het zorghotel zijn professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving van een hotel in één concept verenigd. U kunt bij ons als gast herstellen of reactiveren. Het zorghotel beschikt over zes luxe tweepersoonskamers en 60 luxe eenpersoonskamers.

Bezoek de website

Agora

Agora stimuleert als centrum voor beleidsondersteuning een palliatieve benadering in zorg en welzijn door te verbinden, signaleren, agenderen en communiceren. Agora neemt hierbij patiënt en naaste als vertrekpunt.

Bezoek de website

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland geeft voorlichting over dementie, biedt ondersteuning en komt op voor betere zorg voor mensen met dementie.

Bezoek de website

Alzheimer Nederland Lotgenoten forum

Lotgenoten forum

Op dit forum leest u tips, ervaringen en vragen van mensen die met dementie te maken hebben.

Bezoek de website

Alzheimer NL

Alzheimer NL De Afdeling Rotterdam e.o. organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving.

Bezoek de website

Alzheimer telefoon

Alzheimer telefoon

Vragen over dementie?

7 dagen per week een luisterend oor.

Bezoek de website

AMC Zelfhulpcursus Werk en Mantelzorg

Zelfhulpcursus Werk en Mantelzorg

Wilt u leren hoe u uw werk en sociaal leven beter kunt combineren met mantelzorg? Heeft u stress door de mantelzorg, en wilt u graag minder stress?

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op.

© 2014-2018 Centrum Voor Dienstverlening