Cursussen, trainingen en workshops

Belangrijk:

Update 31/5/2020

Half maart zijn alle cursussen en trainingen van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg tot 1 juni geannuleerd. Nu de maatregelen per 1 juni versoepeld worden, lukt het ons om nog een viertal cursussen, trainingen en workshops aan te bieden, voordat onze opdracht per 1 juli afloopt. Dit zijn cursussen, die in maart zouden starten, maar wegens de coronamaatregelen niet door konden gaan. De deelnemers van deze cursussen, hebben hier inmiddels bericht over ontvangen.

Tot slot: voor de gecancelde bijeenkomst Nazorg AVG van 8 april zoeken we met de gastspreker momenteel nog naar een alternatief. Daarover wordt medio juni contact opgenomen met de deelnemers.


Wij bieden een gevarieerd aanbod, van de training budgetteren tot taaltrainingen en van de cursus leidinggeven aan vrijwilligers tot workshops voor mantelzorgers. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u hier in en ontvang het cursusaanbod.

Voor vragen en specifieke opleidingswensen kunt u contact opnemen door een mailbericht te sturen aan cursusaanbod@cvd.nl of door ons te bellen op telefoonnummer (010) 269 11 18.

De gemeente Rotterdam werkt op dit moment aan een nieuwe vorm van stedelijke ondersteuning van mantelzorg en vrijwilligers. De verwachting is dat vanaf mei 2020 een Mantelzorgsteunpunt operationeel is en er vanaf juni een nieuw totaalaanbod van trainingen, cursussen en Advies op Maat zal zijn. Op 31 december 2019 liep de opdracht van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg af.

In de overgangsperiode zal het CVD tot uiterlijk 1 juli 2020 trainingen en cursussen blijven aanbieden voor vrijwilligers(-organisaties) en mantelzorgers. Ook kunnen organisaties of vrijwilligers met hun vragen bij ons terecht.

Zie ook de berichtgeving van de gemeente

We hopen u de komende tijd nog te zien in het gebied of bij één van onze trainingen.

© 2014-2018 Centrum Voor Dienstverlening