Cursussen, trainingen en workshops

Belangrijk:

Update 24/3/2020

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan,  zijn wij genoodzaakt per direct al onze cursussen en trainingen, in ieder geval tot 1 juni, te annuleren. Het gaat hierbij om:

  • de trainingen aangeboden door CVD Training en Arbeidsparticipatie
  • de cursussen en trainingen van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg

Alle deelnemers zullen we hierover persoonlijk informeren. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op. Het is nu nog niet bekend of de geannuleerde trainingen en cursussen op een later moment worden aangeboden. Zodra hier meer over bekend is, nemen wij uiteraard contact met u op.

Wij vertrouwen op uw begrip.


Wij bieden een gevarieerd aanbod, van de training budgetteren tot taaltrainingen en van de cursus leidinggeven aan vrijwilligers tot workshops voor mantelzorgers. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u hier in en ontvang het cursusaanbod.

Voor vragen en specifieke opleidingswensen kunt u contact opnemen door een mailbericht te sturen aan cursusaanbod@cvd.nl of door ons te bellen op telefoonnummer (010) 269 11 18.

De gemeente Rotterdam werkt op dit moment aan een nieuwe vorm van stedelijke ondersteuning van mantelzorg en vrijwilligers. De verwachting is dat vanaf mei 2020 een Mantelzorgsteunpunt operationeel is en er vanaf juni een nieuw totaalaanbod van trainingen, cursussen en Advies op Maat zal zijn. Op 31 december 2019 liep de opdracht van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg af.

In de overgangsperiode zal het CVD tot uiterlijk 1 juli 2020 trainingen en cursussen blijven aanbieden voor vrijwilligers(-organisaties) en mantelzorgers. Ook kunnen organisaties of vrijwilligers met hun vragen bij ons terecht.

Zie ook de berichtgeving van de gemeente

We hopen u de komende tijd nog te zien in het gebied of bij één van onze trainingen.

© 2014-2018 Centrum Voor Dienstverlening