Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Fondsen en donateurs

Naast subsidies ontvangt het CVD inkomsten uit de verkoop van producten en huur- en maaltijdopbrengsten. Dit alles is niet genoeg om de inventaris en benodigdheden van (nieuwe) projecten te bekostigen.

Vandaar dat het CVD regelmatig een beroep doet op donateurs en fondsen, waaronder het Oranje Fonds, het VSB fonds, Fonds DBL, Skanfonds, Stichting Bevordering van Volkskracht en Stichting Van Leeuwen Van Lignac. Kleinere fondsen die het CVD regelmatig financieel ondersteund hebben zijn Stichting Heilige Geesthuis, Stichting Elise Mathilde Fonds en Sint Laurens Fonds.

Ook schenkingen, giften en nalatenschappen zijn van harte welkom. Voor meer informatie over bijdragen, voorwaarden of andere informatie over huidige en toekomstige projecten en diensten kunt u contact met ons opnemen, telefoonnummer: 010-243 81 41.