Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Verwendag voor Rotterdamse jonge moeders

Verwendag voor Rotterdamse jonge moeders
09-03-2016 Op  zaterdag 8 maart vond voor de 3e keer een Verwendag voor Rotterdamse moeders plaats. 
09-03-2016 Op  zaterdag 8 maart vond voor de 3e keer een Verwendag voor Rotterdamse moeders plaats. 

Het team van CVD Boezemdwars heeft een  bijdrage geleverd in het tot stand brengen van deze ‘Verwendag’ voor én door jonge moeders. Deze dag is een initiatief van het Netwerk Jonge Moeders.

In het pand van Dock aan de Clementstraat werden diverse workshops aangeboden; Street dance, knutselen en spelletjes. De Lucia Marthas Academie gaf een danceshow voor het publiek. De kinderen konden zich ook laten schminken. Het CVD droeg bij aan deze ‘Verwendag’ door een beautysalon op te zetten, waarin de jonge moeders van het CVD schoonheidsbehandelingen gaven. Twee  bewoonsters van CVD Boezemdwars richtten de schoonheidssalon zelf in.  Daarnaast waren er tafels waar de moeders zich konden laten opmaken en hun nagels  lakken. Hierna kon men zich op de gevoelige plaat laten vastleggen door een fotograaf, dit had stevig aftrek. Er was ook een stand van de GGD waar men zich kon laten testen op Soa’s. Aan het einde van de dag kregen alle moeders een goed gevulde Goodiebag mee.

Meer Nieuws