Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

HKZ Gecertificeerd

Het Centrum voor Dienstverlening is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector en biedt een basisgarantie voor kwaliteit.

Het keuringsinstituut Lloyds heeft in 2008 alle vestingen van het Centrum Voor Dienstverlening beoordeeld in verband met de HKZ-certificering. Alle zorgonderdelen, het bestuurscentrum en de ondersteunende diensten hebben een positieve beoordeling gekregen. Dit certificaat geeft aan dat CVD permanent werkt aan de voorwaarden voor het leveren van optimale en verantwoorde dienstverlening.

Dat betekent onder andere dat:

  • De cliënt centraal staat;
  • De cliënt tijdig en helder geïnformeerd wordt over de dienstverlening;
  • In samenspraak met de cliënt duidelijke vastgelegde afspraken worden gemaakt;
  • De dienstverlening regelmatig, mede op basis van cliënttevredenheidsonderzoeken, wordt geëvalueerd en verbeterd.

Om het HKZ-certificaat te behouden vinden regelmatig controles plaats door een externe, onafhankelijke organisatie. Hierdoor kan de cliënt met vertrouwen gebruik maken van het CVD dienstenaanbod.

Voor meer informatie en vragen over het kwaliteitsbeleid van het Centrum Voor Dienstverlening kunt u een e-mail sturen aan kwaliteit@cvd.nl.

Meer weten over het HKZ-certificaat en de Stichting HKZ?

Kijk dan op www.hkz.nl