Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Inschrijven: Jaarlijks Vrijwilligersontbijt in de Burgerzaal

Inschrijven: Jaarlijks Vrijwilligersontbijt in de Burgerzaal
16-09-2015 Elk jaar organiseert Vrijwilligerswerk Rotterdam op verzoek van de gemeente Rotterdam het Rotterdams Vrijwilligersontbijt. 
16-09-2015 Elk jaar organiseert Vrijwilligerswerk Rotterdam op verzoek van de gemeente Rotterdam het Rotterdams Vrijwilligersontbijt. 

Tijdens dit sfeervolle ontbijt in de burgerzaal van het stadhuis ontbijten ruim 125 vrijwilligers met elkaar, met Wethouder De Jonge en met andere gemeentelijke prominenten. Dit ontbijt is voor de gemeente Rotterdam een manier om vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan de stad. Het ontbijt is tevens een leuke manier om met andere vrijwilligers en met gemeentepolitici ideeën uit te wisselen. Het ontbijt vindt dit jaar plaats op donderdag 15 oktober tussen 07:30 en 09:30 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis aan de Coolsingel 40 in Rotterdam.

U krijgt de gelegenheid om twee van uw vrijwilligers aan te wijzen, die dit ontbijt in uw ogen verdiend hebben. Als u dit wilt doen, vult u dan dit digitale inschrijfformulier in. Mocht u geen beschikking hebben over internet kunt u ook bellen met Vrijwilligerswerk Rotterdam, wij vullen het dan voor u in. U kunt Annemieke Berg bereiken op telefoonnummer 010 - 269 1404.

Aanmelden kan tot 1 oktober
De volgende spelregels zijn van kracht als u vrijwilligers voordraagt:

  • De voorgedragen vrijwilligers mogen niet eerder aan het Ontbijt hebben deelgenomen.
  • Wij vragen u van tevoren te controleren of de vrijwilligers die u voordraagt ook daadwerkelijk aanwezig kunnen en willen zijn.
  • Vrijwilligers die geselecteerd zijn ontvangen uiterlijk op 3 oktober hun toegangsbewijs per e-mail. Pas als zij dit bewijs hebben ontvangen staan zij definitief op onze gastenlijst.
  • Als u van de betreffende vrijwilligers geen e-mail adres heeft, mag u ook uw eigen e-mailadres op die plek invullen. In dat geval wordt van u verwacht dat u hen voorziet van de toegestuurde informatie en het toegangsbewijs.

Als u vrijwilligers voordraagt, is het niet automatisch zeker dat zij mogen komen. Door het beperkt aantal plaatsen in het Stadhuis moeten wij - afhankelijk van het aantal voorgedragen personen - wellicht een selectie maken. Ook voor u als aanmelder is er géén plek gereserveerd, tenzij u dit met ons hebt overlegd. U ontvangt uiterlijk op 3 oktober bericht of de door u voorgedragen vrijwilligers zijn ingeloot.


Meer Nieuws