Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Met welke wmo ondersteuning kunnen wij u van dienst zijn?

Naam organisatie
Centrum Voor Dienstverlening (CVD)
 
Omschrijving organisatie 
Het CVD is een grote maatschappelijk dienstverlener in het hart van de Rotterdamse samenleving met diensten op het gebied van Begeleiding Thuis, Maatschappelijke Opvang, Training & Arbeidsparticipatie, Maatschappelijke Dienstverlening, Vrijwilligerswerk en Crisisinterventie. Het CVD is praktisch ingesteld, laagdrempelig en weet de eigen kracht van burgers aan te spreken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, leveren wij ondersteuning op maat. Wij kijken met u naar uw mogelijkheden en naar uw talenten. Samen met u streven wij ernaar dat u volwaardig kunt deelnemen aan en in de samenleving, u zich kunt ontplooien én verantwoordelijkheid kunt dragen voor uzelf en anderen.
 
Ons aanbod van Wmo ondersteuningsarrangementen
Het CVD biedt ondersteuningsarrangementen die op maat worden samengesteld. Elke cliënt krijgt een breed inzetbare vaste begeleider. Samen met de begeleider bekijkt u uw eigen mogelijkheden, die van uw netwerk en de initiatieven in de wijk. Aanvullend hierop kunnen wij u ook meer gespecialiseerde ondersteuning bieden, zoals trainingen, groepswerk, individuele (woon)begeleiding, financiële ondersteuning, dagbestedingsactiviteiten, sport- en bewegingsactiviteiten, huishoudelijke zorg en verpleging/verzorging. Als er behoefte is aan (tijdelijke) huisvesting biedt het CVD beschermde woonvormen met 24uurs zorg/begeleiding en begeleide woonvormen met een meer zelfstandig karakter.
 
Contactgegevens
Postadres: Postbus 208, 3000 AE Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10 24 38 100
Email: wmo@cvd.nl
 
Website - homepage
www.cvd.nl
 
Werkzaam in de gebieden: 

Centrum
Charlois
Delfshaven
Feijenoord
Hillegersberg-Schiebroek
Hoogvliet
IJsselmonde
Kralingen-Crooswijk
Noord
Overschie
Pernis
Prins Alexander