Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Rotterdam Delfshaven

Het CVD werkt in Rotterdam Delfshaven met vaste medewerkers voor cliënten, is praktisch ingesteld, laagdrempelig en weet uw eigen kracht aan te spreken.
 
Om u goed van dienst te kunnen zijn, leveren wij ondersteuning op maat. Wij kijken met u naar uw mogelijkheden en naar uw talenten. Samen met u streven wij ernaar dat u zich kunt ontplooien  en volwaardig kunt deelnemen aan en in de samenleving.
 
Het CVD biedt in Rotterdam Delfshaven:

  • (Zelfstandig) wonen met begeleiding op afstand voor Volwassenen, Jongeren en Gezinnen: we bieden tijdelijke huisvesting in combinatie met woonbegeleiding voor Rotterdammers die moeite hebben met zelfstandig wonen en/of bezoeken mensen die baat hebben bij af en toe begeleiding.
  • Maatschappelijke Opvang: dit is beschermd en begeleid wonen voor dak- en thuisloze volwassenen.
  • Training & Arbeidsparticipatie: zoals dagbestedingstrajecten, sportactiviteiten en empowermenttrainingen in Post West.
  • Maatschappelijke Dienstverlening: zoals hulp bij het oplossen van financiële problemen en hulp bij zwangerschap en ongewenste kinderloosheid. Het CVD werkt in Delfshaven samen met Zowel!
  • Vrijwilligerswerk:  zoals het ondersteunen, adviseren, scholen en begeleiden van vrijwilligerswerk in de wijk.
  • Crisisinterventie: zoals het Crisiscentrum en de Crisisdienst waar u terecht kunt in een crisissituatie.