Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Publicaties

Strategisch Meerjarenplan 2014-2018

"Koersvast: de weg naar excellente dienstverlening" is de titel van het Strategisch Meerjarenplan 2014-2018.

Lees een verkorte versie van het Strategisch Meerjarenplan 2014-2018

Successen op trots op te zijn

Deze uitgave biedt een inkijkje in kleine en grote, maar altijd betekenisvolle successen die met en door cliënten van het CVD zijn bereikt.
Het boekje is tot stand gekomen door de medewerking van 19 -in vele gevallen voormalige- cliënten van het CVD, die bereid waren hun verhaal te laten vastleggen.

Lees Successen om trots op te zijn

(Woon)voorzieningen om trots op te zijn

In deze uitgave komen 13 personen aan het woord die allemaal op hun eigen manier te maken hebben (gehad) met een van onze (woon)voorzieningen.

Lees (Woon)voorzieningen om trots op te zijn

(Buurt)participatie om trots op te zijn

Door de decentralisatie van de zorgtaken zijn de wijk, de buurt en de participatie (daarin) van bewoners centraal komen te staan. In deze uitgave zijn de succesverhalen te lezen.

Lees (Buurt)participatie om trots op te zijn

(Een) beweging om trots op te zijn

Jarenlang was er weinig aandacht voor beweging en sport. Afgelopen jaren is daar verandering in gekomen, leest u de succesverhalen in deze editie.

Lees (Een) beweging om trots op te zijn

45 Jaar om trots op te zijn

In dit deel kijken we terug op de 45 jaar die het CVD in Rotterdam werkzaam is. In de ruim 4 decennia die achter ons liggen hebben er ingrijpende veranderingen plaastgevonden in de samenleving en daarmee ook in de wijze waarop wij vorm geven aan de hulp en ondersteuning aan onze cliënten. 

Lees 45 Jaar om trots op te zijn