Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Eerste Hulp bij Opvoeden

Eudokiaplein 33a, 3e etage
3037 BT Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 443 07 00

Bijna alle ouders zijn blij met hun kinderen en genieten van ze. Toch maakt iedere ouder wel eens situaties mee die moeilijk zijn. Er kan een onderlinge strijd tussen de kinderen zijn of een kind dat moeite heeft met regels. Een kind dat vaak driftig is of steeds om aandacht vraagt.
Eerste Hulp Bij Opvoeden biedt dan via een opvoedcoach kortdurende ondersteuning voor ouders met kinderen tot 8 jaar. De opvoedcoach adviseert en helpt met situaties beter om te gaan, zodat de sfeer thuis ook verbetert. De coach bekijkt eerst de situatie thuis en stelt samen met het hele gezin een plan op. Vervolgens is de coach regelmatig aanwezig om het gezin te helpen bij het uitvoeren van het plan.

“Mijn dochter van 5 durft niet in haar eigen bed te slapen. Ik weet niet wat ik hiermee aan moet.”

Aanmelden voor deze directe opvoedhulp kan rechtstreeks bij het Algemeen Maatschappelijk Werk van het CVD in de deelgemeente Noord (Rotterdam). Meer weten of een afspraak maken? Kom dan naar het inloopspreekuur van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur. Bellen voor een afspraak kan ook. CVD Noord is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.