Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Maatschappelijke Opvang, Wonen en Verpleegafdeling

Bij problemen zoals verslaving, schulden, psychosociale aandoeningen of een ongewenste thuissituatie: Het CVD biedt opvang, onderdak en begeleiding aan volwassenen, gezinnen, jongeren (18+) en jonge moeders.

 • Nachtopvang

  Het CVD heeft laagdrempelige opvangvoorzieningen voor Rotterdamse dak-en thuislozen die in het bezit zijn van een toegangspas van loket Centraal Onthaal.

 • Verpleegafdeling

  Het CVD heeft een verpleegafdeling waar Rotterdamse dak- en thuislozen met ernstige medische klachten terecht kunnen.

 • Wonen met 24-uurs begeleiding en toezicht

  Het CVD heeft een aantal woonvoorzieningen voor begeleid en beschermd wonen, dit zijn woonvormen voor Rotterdammers die 24 uur zorg en begeleiding nodig hebben.

 • Begeleiding bij huisvestingsproblemen

  Het CVD biedt begeleiding aan Rotterdammers met huisvestingsproblemen en leert hen specifieke vaardigheden op het gebied van wonen, werken en leven aan.

 • (Zelfstandig) wonen met begeleiding op afstand

  CVD biedt (zelfstandig) wonen met begeleiding op afstand gericht op volwassenen, gezinnen en jongeren. De begeleiding kan bestaan uit:
  - het bieden van tijdelijke huisvesting in combinatie met woonbegeleiding voor Rotterdammers die moeite hebben met zelfstandig wonen.
  - het bezoeken van mensen die zelfstandig wonen, maar die baat hebben bij af en toe begeleiding.