Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Week tegen Eenzaamheid

Week tegen Eenzaamheid
04-09-2013 Dit jaar vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats van donderdag 26 september t/m zaterdag 5 oktober.
04-09-2013 Dit jaar vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats van donderdag 26 september t/m zaterdag 5 oktober.

De Week tegen Eenzaamheid zet organisaties en mensen aan tot actie. Acties die bedoeld zijn om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen dat te worden, te betrekken bij activiteiten en te verbinden met andere mensen en organisaties.

In Rotterdam is Humanitas samen met Vier het Leven de trekker om de Week tegen Eenzaamheid vorm te geven. Er staan al verschillende activiteiten gepland in deze week. Om het budget te vergroten heeft Vrijwilligerswerk Rotterdam ondersteuning geboden bij het aanvragen van diverse fondsen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van de evenementen.

Op woensdagmiddag 2 oktober wordt  er  een expertmeeting georganiseerd: Sociaal Isolement en eigen kracht; dilemma's en keuzes.

Op donderdagochtend 17 oktober is er een workshop voor vrijwilligers en professionals over Sociaal Isolement in Rotterdam: signaleren en aanpakken.

Meer Nieuws