Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

CVD Vrijwilligerswerk gaat op in Vrijwilligerswerk Rotterdam

CVD Vrijwilligerswerk gaat op in Vrijwilligerswerk Rotterdam
06-12-2012

Per 2 januari 2013 komt er één nieuw, centraal servicepunt voor het vrijwilligerswerk in Rotterdam.

06-12-2012

Per 2 januari 2013 komt er één nieuw, centraal servicepunt voor het vrijwilligerswerk in Rotterdam.

Tot op heden waren er meerdere steunpunten (Proxy, de Heuvel, Pot met Goud, Stichting Vrijwilligerswerk Rotterdam en het Centrum Voor Dienstverlening) voor vrijwilligerswerk actief. De gemeente Rotterdam heeft besloten dat er één vrijwilligerscentrale komt in Rotterdam;
 
In het nieuwe jaar wordt de nieuwe website gelanceerd: www.vrijwilligerswerkrotterdam.nl. Daar komen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samen.
Om de kennis en vaardigheden van beroepskrachten en vrijwilligers op peil te houden en te vergroten wordt er een gevarieerd cursusaanbod aangeboden.
Alle bestaande afspraken met CVD Vrijwilligerswerk worden voortgezet door Vrijwilligerswerk Rotterdam. De activiteiten van het CVD worden allemaal gecontinueerd. Daarnaast zal Vrijwilligerswerk Rotterdam een aantal activiteiten van de andere, huidige steunpunten gaan overnemen en zullen er nieuwe activiteiten worden ontwikkeld. Wilt u daar meer over weten, klik dan hier voor het Plan van Aanpak van Vrijwilligerswerk Rotterdam.
Voor CVD Gilde, CVD MVZ en CVD MaStR geldt dat hun websites in 2013 nog beschikbaar blijven.

Persoonlijke kennismaking?
De servicebalie van Vrijwilligerswerk Rotterdam is gevestigd in de hal van de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam. We houden de openingstijden aan van de Centrale Bibliotheek.
Wij heten u van harte welkom.

Meer Nieuws