Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Nieuws

Samenwerken begint bij jou!

Samenwerken begint bij jou!
15 november 2017 Rotterdam is goed bezig, maar het kan altijd beter! Emy Babic, werkbegeleider en aandachtsfunctionaris huiselijk geweld, vertelt haar ervaringen bij het CVD binnen de pilot Sluitend Samenwerken 0-100 jaar (SluiS).


Lees meer

Mantelzorgers in het zonnetje!

Mantelzorgers in het zonnetje!
15 november 2017 Afgelopen vrijdag, op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg werden mantelzorgers in het zonnetje gezet. In alle 14 gebieden in de stad werden diverse activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers.  Lees meer

Blog Marcel Slockers: Mooie schoenen en simpele vragen

Blog Marcel Slockers: Mooie schoenen en simpele vragen
31 oktober 2017 Met gekromde tenen in zijn kleurrijke schoenen hoorde Hugo de Jonge de verhalen aan op het straatdokterspreekuur in Rotterdam. Hoe bezoekers van ons spreekuur net dat zetje kregen dat nodig was om dakloos te raken ... Lees meer

Interessante Bestuursmiddag

Interessante Bestuursmiddag
26 oktober 2017 Op zaterdag 21 oktober kwamen meer dan 60 bestuursleden van Rotterdamse stichtingen en verenigingen samen in Zalencentrum  Rustburcht. Hier vond de tweede editie van de Bestuursmiddag van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg plaats. Dit jaar weer een hele andere groep bestuurders dan vorig jaar, bestaande uit bestuurders van bewonersorganisaties, speeltuinen, sociaal-culturele organisaties etc.
 

Lees meer