Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Sollicitatietraining

Westblaak 96
3012 KM Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 243 81 00

Solliciteren is in feite niks anders dan jezelf presenteren op de arbeidsmarkt. Als jij weet waar de werkgever op let, kan je hem veel beter overtuigen dat jij de geschikte persoon voor de functie bent.

Ben je (soms) een onzeker persoon? Dan kan een sollicitatietraining er voor zorgen dat je wat zekerder van jezelf wordt. Je bezit vaak over veel meer goede eigenschappen en kwaliteiten dan je zelf denkt en deze worden tijdens een training boven tafel gehaald.

Waar?
Deze training wordt gegeven op ons hoofdkantoor, Westblaak 96, Rotterdam.

Wanneer?
De training Effectief Communiceren en Sollicitatietraining  worden door het hele jaar gegeven, hiervoor kun je je op ieder gewenst moment iemand aanmelden. De training start bij voldoende deelnemers.

Deze training duurt vier weken.  De eerstvolgende training start op 19 januari en loopt t/m 10 februari 2017 van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Meer informatie of aanmelden
Vragen stellen of aanmelden kan bij Training & Arbeidsparticipatie  of (010) 243 81 00

Bekijk de flyer