Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Rotterdam Noord

Het CVD werkt in Rotterdam Noord met vaste medewerkers voor cliënten, is praktisch ingesteld, laagdrempelig en weet uw eigen kracht aan te spreken.
 
Om u goed van dienst te kunnen zijn, leveren wij ondersteuning op maat. Wij kijken met u naar uw mogelijkheden en naar uw talenten. Samen met u streven wij ernaar dat u zich kunt ontplooien  en volwaardig kunt deelnemen aan en in de samenleving.
 
Het CVD biedt in Rotterdam Noord:

  • (Zelfstandig) wonen met begeleiding op afstand voor Volwassenen, Jongeren en Gezinnen: we bieden tijdelijke huisvesting in combinatie met woonbegeleiding voor Rotterdammers die moeite hebben met zelfstandig wonen en/of bezoeken mensen die baat hebben bij af en toe begeleiding.
  • Maatschappelijke Opvang: dit is beschermd en begeleid wonen voor dak- en thuisloze volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar.
  • Training & Arbeidsparticipatie: zoals dagbestedingstrajecten, het mede draaiend houden van speeltuin De Blokhut en empowermenttrainingen in wijkcentrum ‘t Klooster.
  • Maatschappelijke Dienstverlening: zoals Algemeen Maatschappelijk Werk, School Maatschappelijk Werk, hulp bij het oplossen van financiële problemen, voorkomen van dakloosheid en hulp bij zwangerschap en ongewenste kinderloosheid.
  • Vrijwilligerswerk:  zoals het ondersteunen, adviseren, scholen en begeleiden van vrijwilligerswerk in de wijk.
  • Crisisinterventie: zoals het Crisiscentrum en de Crisisdienst waar u terecht kunt in een crisissituatie.