Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Peer-to-Peer

Westblaak 96
3012 KM Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 243 81 00

Werk kan veel voldoening geven. Of het nu om vrijwilligerswerk gaat of betaald werk. Een leuke dagbesteding is vooral belangrijk voor uzelf.

Het kan u helpen bij het ontdekken van wat u echt leuk vindt of goed kunt. Speciaal voor cliënten binnen het CVD heeft de Cliëntenraad van het CVD een methodiek ontwikkeld die het u makkelijker maakt om vrijwilligers- of betaald werk te vinden. Het traject is opgebouwd volgens het train-de-trainer principe.

“Je werkt niet alleen aan je werkhouding, maar ook aan jezelf ."

Het allerbelangrijkste is dat u gemotiveerd bent. Heeft u zin om iets nieuws aan te pakken en wilt u graag aan de slag? Wilt u ontdekken wat uw sterke en zwakke punten zijn en wilt u leren hoe u deze het beste in kunt zetten? Wilt u weten hoe u een netwerk opbouwt? Dan is het Peer-to-Peer traject iets voor u! Opleidingsniveau en diploma’s zijn minder belangrijk. Het project gaat vooral uit van uw ambities en kwaliteiten. Een geldige verblijfsstatus is wel verplicht.

Waar?
De training kan op diverse locaties georganiseerd worden. De locatie is mede afhankelijk waar de grootste deelnemersgroep en kan worden afgetsemd met Training en Arbeidsparticipatie. 

Wanneer?
Peer 2 Peer bestaat uit wekelijkse groepsbijeenkomsten van 1 dagdeel, met een duur van 11 weken. Onlangs is er weer een training gestart.
Op woensdag 1 maart start de eerstvolgende training op Zuid,  Huis van de Wijk Oleander, Oleanderplein 43 (Bloemhof).

Meer informatie
Vragen stellen of aanmelden kan ook bij Training & Arbeidsparticipatie, arbeidsparticipatie@cvd.nl of (010) 243 01 55