Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Inkomen & Schulden

Westblaak 96
3012 KM Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 243 81 00

Problematische schulden staan vaak niet op zichzelf. Een gezin of alleenstaande kampt vaak niet alleen met financiële zorgen, maar ook met andere problemen. Een partner die verslaafd is, een moeilijk opvoedbaar kind, een familielid dat ernstig ziek is. Dit kan een eventuele schuldsanering behoorlijk in de weg staan en zelfs onmogelijk maken. Niemand is daarbij gebaat, de schuldeisers niet, maar ook de betrokkenen zelf niet.

Ik vraag me iedere maand af hoe ik deze keer met mijn krappe budget moet rondkomen.

CVD Inkomen & Schulden begeleidt mensen met problematische schulden. Cliënten die een saneringstraject volgen bij de Krediet Bank Rotterdam, worden begeleid in het verhogen van hun financiële zelfredzaamheid. Het doel is om uitval tijdens het traject te voorkomen. Samen met de cliënt wordt er gekeken naar welke betalingen weer zelfstandig gedaan kunnen worden om zo uit het Budgetbeheer uit te stromen.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of via het contactformulier. Aanmeldingen gaan uitsluitend via de Krediet Bank Rotterdam.