Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Havenzicht Verpleegafdeling

Willem Ruyslaan 10
3061 TT Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 414 71 60

De nachtopvang CVD Havenzicht heeft een verpleegafdeling voor mensen die op straat leven. De capaciteit van deze afdeling is 20 bedden. CVD Havenzicht verpleegafdeling biedt psychische en somatische zorg aan dak- en thuislozen met een gecombineerde zorgvraag. Voor hen is de realiteit van de dag dat er naast hun broze psychische en sociale toestand ook problemen zijn met de lichamelijke gezondheid. Vanwege deze problematiek komen zij niet in aanmerking voor de reguliere zorg.
 

"Ziekenhuizen zijn er meestal niet op ingericht om deze specifieke doelgroep te verzorgen."

CVD Havenzicht is, in tegenstelling tot de reguliere zorg, in staat de juiste zorg te verlenen en een duurzame relatie aan te gaan. En is gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van mensen voor wie, naast hun lichamelijke zorg, ook speciale aandacht nodig is voor andere problemen zoals, schulden, ernstige psychische aandoeningen en/of verslavingen. De verpleegafdeling neemt een onmisbare plaats in binnen de Rotterdamse zorg.

CVD Havenzicht werkt nauw samen met Humanitas en de Straatdokter.
Er bestaat geen wachtlijst voor de verpleegafdeling.

Bekijk het laatste cliënttevredenheidsonderzoek .