Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

De Stelle

Stelle 14-24
3191 KE Hoogvliet Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 440 10 95

CVD de Stelle biedt huisvesting aan 38 mannen van 23 jaar en ouder, die dakloos en/of thuisloos zijn (geweest) of dat dreigen te worden én die gebaat zijn bij 24 uur zorg en begeleiding. Bewoners van deze voorziening krijgen begeleiding om zo zelfstandig mogelijk te leren wonen.

De meeste bewoners verblijven maximaal zes maanden in CVD de Stelle waarin ze actief werken aan zelfstandigheid. Deze woonvorm is groepsgericht, iedere bewoner heeft een eigen kamer. Douche, toilet en keuken zijn gedeelde voorzieningen.

'Ik vind het fijn om dingen zelf te regelen; dat deed ik vroeger ook.'

Iedere bewoner die in een voorziening van CVD komt wonen, moet duidelijk gemotiveerd zijn om aan zijn of haar situatie te werken. Wij verwachten dat hij of zij actief meedoet in het aangeboden programma en begeleiding.

Om in aanmerking te komen voor een plaats in CVD de Stelle is een geldige verblijfsstatus verplicht. Ook moet iemand regiobinding met Rotterdam hebben en beschikken over een inkomen of hier aanspraak op kunnen maken.