Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

De Schuilplaats

Charloisse Kerksingel 34-36
3082 DB Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 429 52 59

CVD de Schuilplaats is een beschermde woonvorm voor mensen die 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebben. De voorziening biedt plaats aan 30 personen. De doelgroep van CVD de Schuilplaats zijn mensen met zwaardere psychiatrische problemen, soms in combinatie met een verslaving.
Er zijn vijf tweepersoonskamers en 20 eenpersoonskamers. Bij binnenkomst wordt meestal gestart in een tweepersoonskamer. De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt. Er wordt gestreefd naar een zo gewoon mogelijke woonomgeving waarin mensen zich veilig en thuis voelen. De verblijfsduur is, afhankelijk van de indicatie, onbeperkt.

De dagstructuur die in het pension geboden kan worden geeft mij rust.

Iedere bewoner die in een voorziening van CVD komt wonen, moet duidelijk gemotiveerd zijn om aan zijn of haar situatie te werken. Wij verwachten dat hij of zij actief meedoet in het aangeboden programma en begeleiding.
Om in aanmerking te komen voor een plaats in CVD de Schuilplaats is een geldige verblijfsstatus verplicht. Ook moet iemand regiobinding met Rotterdam hebben en beschikken over een inkomen of hier aanspraak op kunnen maken.