Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

De Heemraad

Heemraadssingel 151
3022 CE Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 477 97 58

CVD de Heemraad is een beschermde woonvorm voor mensen die 24 uur per dag begeleiding nodig hebben. De doelgroep van deze voorziening is mensen met zwaardere psychiatrische problemen, soms in combinatie met een verslaving. CVD de Heemraad biedt plaats aan 24 personen. Iedere cliënt heeft een eigen kamer. De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt.
Er wordt gestreefd naar een zo gewoon mogelijke woonomgeving waarin mensen zich veilig en thuis voelen. De verblijfsduur is, afhankelijk van het arrangement.

Sinds mijn vader hier woont, heb ik na lange tijd weer contact met hem.

Van Iedere bewoner die in een beschermde woonvorm van het CVD komt wonen, wordt verwacht dat hij/zij open staat voor begeleiding en binnen zijn/haar mogelijkheden actief deelneemt aan het aanbod binnen de locatie.

Om in aanmerking te komen voor een plaats in CVD de Heemraad is een geldige verblijfsstatus verplicht. Ook moet iemand regiobinding met Rotterdam hebben en beschikken over een inkomen of hier aanspraak op kunnen maken.