Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Crisisdienst

Westblaak 96 B
3012 KM Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

010 - 440 10 10 (Buiten kantooruren 088 - 357 10 10)

De Crisisdienst van het Centrum Voor Dienstverlening biedt acute hulp.

Onze maatschappelijk werkers van de Crisisdienst hebben uitgebreide kennis van en ervaring met acute crisissituaties en kunnen de juiste psychosociale hulp, raad of praktische ondersteuning geven. Deze hulpverlening is gericht op het stabiliseren van de crisissituatie. In korte tijd worden de acute problemen tot een hanteerbare omvang teruggebracht. Daarna wordt de cliënt doorverwezen naar de reguliere instanties voor vervolghulpverlening.  
In maximaal vijf gesprekken zullen de acute problemen worden teruggebracht tot een hanteerbare situatie. Daarnaast zorgt CVD Crisisdienst voor een goede en juiste verwijzing voor vervolghulpverlening.

Ik was enorm overstuur toen ik het ongeluk zag gebeuren. Gelukkig bood de Crisisdienst direct hulp en verwees me daarna door.

De Crisisdienst kan worden ingeschakeld door erkende verwijzers, zoals huisartsen en politie en door cliënten zelf en andere betrokkenen.
De Crisisdienst is actief in Rotterdam, Nieuwe waterweg Noord, Careyn (Eilanden Voorne, Putten, incl. Spijkenisse), Goeree Overflakkee en Rozenburg en Krimpen aan den IJssel. Kleinschalige Incidenten en Zeden (KIZ) wordt in samenwerking met de GGD uitgevoerd in de politieregio Rotterdam.