Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Boezemdwars

Boezemdwarsstraat 92
3034 ER Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 412 01 25

In CVD Boezemdwars worden uitsluitend jonge moeders tussen de 18 en 23 jaar geplaatst. Zij huren een eenkamerwoning bij woningcorporatie Havensteder en hoeven geen voorzieningen te delen. CVD Boezemdwars bestaat uit 45 zelfstandige units voor moeders met één of twee kinderen. De begeleiding richt zich op zelfredzaamheid en opvoedingsondersteuning. ’s Avonds en in het weekend zijn er geen begeleiders aanwezig.
 
Iedere jongere die in een voorziening van CVD Jongeren wil wonen, moet duidelijk gemotiveerd zijn om aan zijn of haar situatie te werken. Wij verwachten dat hij of zij actief meedoet in het aangeboden programma en begeleiding.

Mijn kindje kwam niet gepland, maar is wel gewenst. Hier leer ik samen met mijn kind aan mijn toekomst te werken.

Voor alle voorzieningen geldt dat de huurovereenkomst of gebruikersovereenkomst gekoppeld is aan een begeleidingsovereenkomst. Als de begeleidingsovereenkomst stopt, stopt ook de huur- of gebruikersovereenkomst.
 
Jongeren met acute psychiatrische problemen, een ernstige verslaving of een lichtelijk verstandelijke beperking komen niet in aanmerking voor begeleid wonen bij CVD Jongeren. Ook jongeren die geen regiobinding hebben met Rotterdam komen niet in aanmerking voor begeleid wonen van CVD Jongeren.

Folder:

CVD Folder Jongeren - Verwijzers