Wij gebruiken cookies op onze website om het gebruik van de website te verbeteren. Kies 'Ja, ik ga akkoord' als je toestemming wilt geven voor cookies. Klik anders op 'Nee, ik wil meer informatie'. Klik hier voor meer informatie.

Nee, ik geef geen toestemming

Algemeen Maatschappelijk Werk Noord

Eudokiaplein 33a, 3e etage
3037 BT Rotterdam Routebeschrijving

Neem contact op voor meer informatie

(010) 443 07 00

Het Algemeen Maatschappelijk Werk van het CVD biedt laagdrempelige hulpverlening als mensen zelf hun problemen niet (meer) kunnen oplossen. Dat zijn bijvoorbeeld praktische problemen. Maar bijvoorbeeld ook complexe of ingrijpende problemen, zoals opvoedingsproblemen, huiselijk geweld, relatieproblemen, seksualiteit, werkloosheid, huisvesting, verslaving, gezondheid en of geldzorgen. De maatschappelijk werkers van AMW Noord nemen de tijd om rustig te praten en de zaken op een rijtje zetten. Gesprekken kunnen individueel, met partner of met het gezin plaatsvinden.

“Ik heb geldzorgen en dat beïnvloedt de sfeer in huis. Wat kan ik hieraan doen?”

Meer weten of een afspraak maken? Het Algemeen Maatschappelijk Werk van het CVD is open en telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het is mogelijk om langs te komen of te bellen voor een afspraak. Het algemeen maatschappelijk werk in Noord heeft van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur een inloopspreekuur.